Om Edlenborg Byg

Da jeg valgte at blive selvstændig i 2013, var det med et ønske om selv at kunne styre arbejdets gang og at kunne give kunderne en ordentlig service. Jeg har altid godt kunnet lide at have med mennesker at gøre, og for mig er kvalitet og service vitterligt to størrelser, der altid går hånd i hånd.

Intet er for småt

Allan er navnet, og der er mig der står bag Edlenborg Byg. Vi står til rådighed for alle kunder, der har brug for at få lavet noget murerarbejde. Vi laver alt fra de helt små reparationsopgaver til større til- og ombygningsprojekter. Vi er meget ærekære og bruger hellere en time ekstra end at efterlade noget halvfærdigt.

Stærke på service

Og det med service, er ikke bare noget, vi siger, fordi det lyder godt. Alt arbejde planlægges og udføres i dialog med dig, og vi tager altid udgangspunkt i dine konkrete ønsker. Derudover kan du forvente, at vi kommer som aftalt, er færdige til tiden, og at vi naturligvis rydder godt op efter os, når arbejdsdagen er omme.

Vi dækker i princippet hele Sjælland, og hos os koster det ingenting at få et tilbud på opgaven. Vi glæder os til at høre fra dig.

KONTAKT EDLENBORG BYG

v/ Murermester Allan Edlenborg